Over ons

Een kijkje achter de schermen van Financieel Rapport in Excel

We bouwden het, omdat we het wilden gebruiken

Er is een oud gezegde dat noodzakelijkheid de moeder is van alle uitvindingen. Dat is hoe Financieel Rapport in Excel is ontstaan.

Financieel Rapport in Excel is ontwikkeld met onze eigen behoeften om mooie en professionele financiële rapportages op te stellen zonder hiervoor afhankelijk te zijn van een dure accountant of software. We hebben Financieel Rapport in Excel voor intern gebruik gebouwd en toen we het resultaat lieten zien werden mensen wild enthousiast.

Financieel Rapport in Excel is gemaakt met als doel om simpel en snel financiële rapportages op te stellen om zo vertrouwen op te bouwen bij belanghebbenden. Daarom hebben we ook ondersteuning ingebouwd voor het referentie grootboekschema 3.0.

Dit zijn wij

We zijn liefhebbers van prachtige ontwerpen, ambassadeurs van eenvoud en passievol toegewijd aan je productervaring. We creëren praktische oplossingen in Excel voor al je financiële uitdagingen, zoals Boekhouden in Excel – een prachtig boekhoudpakket in Excel waarmee je honderden euro’s bespaart op je accountantskosten en boekhoudsoftware. Boekhouden was nog nooit zo leuk en makkelijk. Daadkrachtige oplossingen in Excel, dat is wat wij maken. Voor meer dan 50.000 ondernemers.

Doe zelf simpel en snel je boekhouding in Excel
Boekhouden in Excel

Maak snel en gemakkelijk een financiële rapportage in Excel

Klaar om je financiële rapportages op te stellen?

Sluit je aan bij vele klanten die Financieel Rapport in Excel gebruiken. Koop zonder zorgen met onze 30 dagen geld-terug-garantie.

Bestel Financieel Rapport in Excel >